resttime

Tuesday, 8 March 2016

penawar Cyst, FIbroid & senggugut







Fibroid dr 8cm skg dah pulih.dr per!od 2thn xdtg skg dh normal kitaran pn normal.ckp 28hr trs dtg.Bre@st c@nser sy sebesar duit 5sen pn hilang.skg hanya amalkan ‪#‎airhijau‬ Blinq ni atas bantuan Ilahi.Sekadar perkongsian jujur.skg sy hanya tunggu anugerah yang x ternilai seorg c@h@y@ mata.All the best ‪#‎Blinq‬ - Testimoni Blinq



☎Whatsapp "BBD99" ke +60123732748



✔M@s@lah Cyst , F!bro!d

✔H.@id datang sikit2 & tak lawas

✔H.@id tidak datang dlm jangka masa yg lama

✔Badan naik mendadak

✔$en.gugut T E R U K

✔S U K A R H@m!l

-

Cyst, F!bro!d, $en.ggugut & per!od x tetap JANGAN di ambil ringan. ⓡⓐⓦⓐⓣlah SEGERA.. Kerana ia sangat menganggu kualiti hidup anda sebagai seorg WANITA.

-

BLINQ® telah berada di pasaran sejak 2013, bersiaran secara live di segmen tajaan di TV3, Souq Assalamualaikum di TV AL-HIJRAH & Nasi Lemak Kopi O di TV9

-

1st in MALAYSIA 3 in 1 with PEMAKANAN SUNNAH. Diformulasikan untuk membantu wanita agar lebih s!h@at & c@nt!k bermula dr dalam.

-

PRODUK DIIKTIRAF HALAL JAKIM

PRODUK BERKELULUSAN KKM

PERKILANGAN BERTARAF GMP

HARGA PRODUK MAMPU MILIK

3 TAHUN DI PASARAN

TELAH TERJUAL MELEBIHI 100K UNIT DIPASARAN ONLINE DLM MASA SINGKAT

RIBUAN TESTIMONI TELAH DIKELUARKAN OLEH PENGGUNA KAMI SENDIRI

-

Mulakanlah langkah bijak merawat diri anda mulai hari ini.

-

☎Whatsapp "BBD99" ke +60123732748

☎Whatsapp "BBD99" ke +60123732748

☎Whatsapp "BBD99" ke +60123732748



*Anda whatsapp kami sahaja, ANDA layak dapat FREE POSTAGE & Sample produk Blinq.


Thursday, 29 October 2015

CHEW N GLOW

Bagi yang tidak bekesempatan @ takut membuat injection Vitamin C, kami ade solution lain untuk anda tampil dengan wajah yang cantik dari dalam dengan supplement mudah lagi ringkas. Cuma Kunyah & rasanya yang sedap ( Rasa ANGGUR YOOGURD)

CHEW N GLOW adalah "Advance Formula" yg dirumus khas dari bahan-bahan dan formula bertaraf antarabangsa khas untuk pencerahan kulit dan pembaik pulih struktur kulit.

Antara Kandungan bahan-bahan dan kebaikan yang bakal anda perolehi dari Chew n Glow adalah :

RICE BRAN EXTRACT
- Kaya dengan Vitamin B & E
- Meningkatkan keanjalan kulit dan memastikan ia terhidrat dan lembut
- Memelihara kelembapan kulit
- Mencegah kulit menjadi terlalu kering
- 'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
- Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar.

PHYTOCEREMIDE
- Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
- Menyediakan mineral dan vitamin dan mencipta kesan "anti-penuaan"
- Mengurangkan garis-garis halus dan meratakan warna kulit
- Membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati 
- Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
- Meningkatkan keseimbangan kelembapan dan nutrisi pada kulit
- Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku

SUPEROXIDE DISMUTASE (SOD)
- Dapat meneutralkan kerosakan akibat radikal bebas
- Berfungsi sebagai antioksidan
- Meningkatkan daya tahan tubuh 
- Memperlambatkan proses penuaan
- Dapat membaiki kerosakkan sel
- Megurangkan pigmen melanotik dan menjadikan kulit lebih halus
- Mencegah Kanser
- Melancarkan pembuangan

CHERRY BLOSSOM EXTRACT
- Antioksidan
- Mencerahkan kulit
- Menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencantikkan sktuktur kulit
- Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
- Mengurangkan minyak dimuka
- Mengatasi masalah kulit kusam

RASBERRIES EXTRACT
-  Kaya dengan vitamin C
-  antioxidan
-  Memperbaiki sel kulit yang rosak 
-  Menjaga kelembapan kulit 
-  Mencegah proses penuaan
-  Meningkatkan antibodi tubuh badan
-  Amat baik untuk pesakit diabetis

CRANBERRIES EXTRACT
- Mencerahkan kulit kusam dan memberi kesan segar di wajah
- Menghindai pembentukan jerawat
- Merawat luka
- Menghaluskan kulit 
- Menyihatkan Kulit
- Mencegah Kulit Kusam
- Mengurangkan garis-garis halus 
- Mengandung zat anthocyanin flavonoids, sianidin, peonidin, quercetin, tanin, vitamin A, vitamin C dan E

VITAMIN C
- Meningkatkan Daya Tahan Badan
- Merendahkan tekanan darah tinggi
- Mengekalkan berat yg ideal
- Mengawal paras tekanan, hormon dan kortisol yang tinggi.
- Menghalang katarak mata
- Meningkatkan tenaga dalam badan
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan sinaran uv
- Menghasilkan kolagen dan  melembapkan kulit dari dalam 
- Menggantikan tisu yang rosak sekaligus menyembuhkan luka dengan lebih cepat
- Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
- Meningkatkan Pertumbuhan Rambut, melawan Kelemumur dan menghasilkan rambut yg kuat dan lebat

MELON EXTRACT
- Menghilangkan tompok/bintik hitam
- Menyejukkan Kulit
- Mempercepat penyembuhan luka
- Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
- Mencegah penggumpalan darah
- Anti Stress
- Mengstabilkan tekanan darah

ACEROLA JUICE POWDER
- Mengandungai 32 kali lebih Vitamin C dari buah oren
- Mengandungi Vitamin A
- Antioksidan
- Mengelakkan keradangan tisu kulit 
- Membantu Pencerahan Kulit

ISOMALT POWDER 
- Peganti kepada Gula digunakan untuk produk "sugar free"

XYLITOL POWDER
- Pengganti gula yang sangat sesuai untuk pesakit diabetis
- Sangat sesuai untuk pesakit diabetis
- Membantu allergies, selsema dan resdung
- Memguatkan tulang dan gigi

POMEGRANATE EXTRACT
- Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
- Kandungan dalam pome membuat fibroblasts (sel yang memproduksi kolagen) berkembang dengan baik.
- Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV
- Anti Aging
- Mempunyai kandungan asam punicic, dan asam lemak omega 5 yang membantu kulit tetap lembab, dan menyingkir bakteria
- Membantu mengatasi penyakit diabetis
- Memperbaiki sel-sel yang rosak

GROWTH FACTOR CONCENTRATE 
- Sejenis ekstrak protein dari susu skim yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel dan membantu bahan-bahan lain memberi kesan yg lebih pantas. Ini membolehkan anda mendapat kesan 5 kali lebih pantas dari biasa.

MORE INFO & TESTIMONI KLIK >> http://on.fb.me/1z47TH2


OZLYN - BINI JOHAN AMALKAN CHEW & GLOW 


SOLUTION TERBAIK COMBO 


IBU HAMIL JUGA BOLEH AMALKAN


CHEW & GLOW - RM160 (60 tablets)






ANTARA TESTIMONI - TESTIMONI




















Senarai Pengedar berdaftar GAIADOUBLESTEMCELL & CHEW N GLOW

๐Ÿ“STOKIS
KUALA LUMPUR - AYU ( 0123732748)

๐Ÿ‘‘PENGEDAR - PENGEDAR

✏ RAWANG - CT ( 012 272 4464)
✏ PENANG, KULIM, SG PETANI - Fina (0124422017)
✏️ PETALING JAYA - ZAIDA (012 6842858)
✏ SHAH ALAM, KLANG - FAZILAH (012 3171882)
✏ PUTRAJAYA, BANGI, PUCHONG - ADILA (012 664 7803)
✏️PUTRAJAYA,BANGI,DENGKIL,SEPANG - RINA ( 0142570316)
✏ CHERAS/KAJANG - YATI ( +60 12-299 7657)
✏ SKUDAI - MAI ( +60197236500)
✏ BAHAU / MANTIN - N9 - IKA (+60196900389)
✏ TAMPOI - HANA ( 0127528185 )
✏ GOMBAK - EJA (+60146086741)
✏ ALOR SETAR - ZAMZURINA (+60175477706)
✏ SEBERANG PRAI - MAZLINA (+60142481824)

✏ SARAWAK - SHARIZA ( +60146950237 )
✏ SABAH - LIA CHIEW LEE
(+60148655315)

P E N G E D A R     D I P E R L U K A N    S E G E R A!

WHATSAPP 012 373 2748

GAIA INNER BEAUTY POWDER

:: AWAS !!
:: Risiko " TOM.BONG @ RA.HIM TERKE.LUAR "mungkin terjadi jika tidak dije.gah & dira.wat

Whatsapp " GIBP " ke 0123732748

Sedarkah kaum hawa sekalian bahawa "Tom.bong terke.luar" boleh menjejaskan hubu.ngan " Ru.mah Tangga" sendiri
Antara kesannya jika dibiarkan berlarutan?
๐Ÿ“ŒMenjejaskan hubungan suami isteri
๐Ÿ“ŒSukar mengawal atau tidak berasa puas ketika membuang air besar atau kecil.
๐Ÿ“ŒKandungan mudah gugur.
๐Ÿ“ŒPeringkat ketiga peranakan terkeluar, pintu peranakan akan bergesel pada seluar dalam dan menyebabkan luka, jangkitan dan kanser pangkal rahim.

INFO PENTING UNTUK WANITA!!
APA YANG PERLU WANITA TAHU TENTANG RAHIM & TOMBONG ?
✏Peranakan atau rahim iaitu tempat janin membesar, terletak di dalam pelvic dan disokong oleh otot jaringan dan ligament.Proses kehamilan dan melahirkan anak boleh menyebabkan otot dan ligament yang menyokong rahim menjadi lemah, mengakibatkan ia jatuh dan kadangkala terkeluar dari saluran faraj.
๐Ÿ“Rahim terkeluar dari vagina boleh dirasai melalui jari terutama semasa mencangkung.
๐Ÿ“Ia juga menyebabkan wanita mudah sakit belakang / pinggang
๐Ÿ“Bagi peringkat yg teruk tombong pesakit akan terasa sakit seperti mahu bersalin. Kejang pada otot perut, sakit pada dinding faraj, keluar keputihan banyak yg luar biasa
๐Ÿ“Wanita yang alami lemah bahagian peranakan cenderung terkencing bila batuk, kencing tidak lawas, mudah keguguran awal kehamilan, sakit ketika hubungan seksual dan terasa peranakan tersembul terkeluar melalui vagina.

๐Ÿ˜ฒPunca Peranakan Jatuh:
✔Kehamilan dan kerap bersalin, terutama mereka yang melahirkan anak yang besar atau pun melahirkan bayi secara instrumental (forceps/ vacuum)
✔Umur meningkat dan menopaus.
✔Tidak meneran dengan betul semasa bersalin
✔Batuk atau sembelit kronik.
✔Berat badan berlebihan (obesiti).
✔Sering mengangkat barang berat.
✔Ketumbuhan dalam abdomen.
Kesan Jika Dibiarkan Berlarutan?
๐Ÿ“ŒMenjejaskan hubungan suami isteri
๐Ÿ“ŒSukar mengawal atau tidak berasa puas ketika membuang air besar atau kecil.
๐Ÿ“ŒKandungan mudah gugur.
๐Ÿ“ŒPeringkat ketiga peranakan terkeluar, pintu peranakan akan bergesel pada seluar dalam dan menyebabkan luka, jangkitan dan kanser pangkal rahim.

=========================
MENCEGAH LEBIH BAIK DR MENGUBATI
=========================
GAIA INNER BEAUTY POWDER amat sesuai untuk wanita, anak dara dan para isteri yang mengahadapi masalah :
๐Ÿ‘‰KITA.RAN HA.ID TIDAK TERA.TUR
๐Ÿ‘‰SENG.GU.GUT
๐Ÿ‘‰KE.PUTI.HAN
๐Ÿ‘‰SU.KAR HA.MIL
๐Ÿ‘‰RA.HIM TI.DAK KU.AT
๐Ÿ‘‰SE.RING KEGU.GURAN
๐Ÿ‘‰TING.KATKAN KESU.BURAN
๐Ÿ‘‰CYST, FIBR.OID, ENDOM.ETROSIS
๐Ÿ‘‰KEN.TUT FA.RAJ
๐Ÿ‘‰TOM.BONG/RA.HIM JA.TUH
GAIA INNER BEAUTY POWDER 
1 BOX ( 30 sachet) RM150/sm I  RM160/ss


BINI JOHAN PENGGUNA PRODUK 


Whatsapp " GIBP " ke 0123732748
Whatsapp " GIBP " ke 0123732748
Whatsapp " GIBP " ke 0123732748


KLIK SINI UNTUK INFO ~ GAIADOUBLESTEMCELL >>http://on.fb.me/1iyodEG
TESTIMONI GAIA INNER BEAUTY POWDER >> http://on.fb.me/1kVDMe9






















DAPATKAN JUGA DARI SENARAI AGEN DIBAWAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Senarai Pengedar berdaftar GAIADOUBLESTEMCELL & CHEW N GLOW
๐Ÿ“STOKIS
KUALA LUMPUR - AYU ( 0123732748)

๐Ÿ‘‘PENGEDAR - PENGEDAR
✏ RAWANG - CT ( 012 272 4464)
✏ PENANG, KULIM, SG PETANI - Fina (0124422017)
✏ PETALING JAYA - ZAIDA (012 6842858)
✏ SHAH ALAM, KLANG - FAZILAH (012 3171882)
✏ PUTRAJAYA, BANGI, PUCHONG - ADILA (012 664 7803)
✏PUTRAJAYA,BANGI,DENGKIL,SEPANG - RINA ( 0142570316)
✏ CHERAS/KAJANG - YATI ( +60 12-299 7657)
✏ SKUDAI - MAI ( +60197236500)
✏ BAHAU / MANTIN - N9 - IKA (+60196900389)
✏ TAMPOI - HANA ( 0127528185 )
✏ GOMBAK - EJA (+60146086741)
✏ ALOR SETAR - ZAMZURINA (+60175477706)
✏ SEBERANG PRAI - MAZLINA (+60142481824)
✏ SARAWAK - SHARIZA ( +60146950237 )
✏ SABAH - LIA CHIEW LEE
(+60148655315)

P E N G E D A R D I P E R L U K A N S E G E R A!
WHATSAPP 012 373 2748

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃFREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA๐Ÿ“ฃ

Sunday, 19 October 2014

Servis dan Injection Vitamin C

Kami di miracleinspiration menawarkan servis injection vit c / collagen /whitening untuk anda yang sgt mementingkan kecantikan dan untuk lebih awet muda...Harga yang kami tawarkan lebih murah dari Estethic Klinik yang anda kunjungi..

1) Vitamin C = RM90 (Esthetic market price RM100 - RM150) [1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DISALUR DARAH PD TANGAN (IV)

2) Vitamin C + Collagen =RM150 (Esthetic market price RM180 - RM250) [1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DISALUR DARAH PD TANGAN (IV)

3) Vitamin C + Collagen + Whitening = RM190 (Esthetic market price RM250 - RM350)[1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DISALUR DARAH PD TANGAN (IV)

4) MORE WHITENING - DOUBLE DOSE 3in1 (Extra Vit C + Extra Collagen + extra Whitening ) = RM300 (Esthetic market price RM500 - RM1000)[1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DISALUR DARAH PD TANGAN (IV)

5) 7 in 1 = Rm500 (Esthetic market price RM600 - RM1500)[1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DISALUR DARAH PD TANGAN (IV)
 
Servis oleh seorang jururawat yg bertauliah dan mempunyai lesen untuk membuat suntikan. Dijamin tak akan sakit.

Dont worry kaedah ini hukumnya adalah Harus/halal.

untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi kami / sms/whatsapp : 012 373 2748 (ayu) 012 272 4464 (CT)

Friday, 23 November 2012

INJECTION VITAMIN C / COLLAGEN / WHITENING

Bagi anda yang malas utk mengambil ubat suppliment,tp inginkan kulit wajah yang sentiasa cantik dan lebih muda berseri tanpa perlu makan atau minum suppliment, ini alternativenya...dengan injection Vit C/collagen/Whitening....

Kami di miracleinspiration menawarkan servis injection vit c / collagen /whitening untuk anda yang sgt mementingkan kecantikan dan untuk lebih awet muda...Harga yang kami tawarkan lebih murah dari Estethic Klinik yang anda kunjungi..

1) Vitamin C = RM90 (Esthetic market price RM100 - RM150) [1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DISALUR DARAH PD TANGAN (IV)

2) Vitamin C + Collagen =RM150 (Esthetic market price RM180 - RM250) [1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DISALUR DARAH PD TANGAN (IV)

3) Vitamin C + Collagen + Whitening = RM190 (Esthetic market price RM250 - RM350)[1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DISALUR DARAH PD TANGAN (IV)

4) 7 in 1 = Rm500 (Esthetic market price RM600 - RM1500)[1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DISALUR DARAH PD TANGAN (IV)

5) MORE WHITENING  (Extra Vit C + Extra Collagen + extra Whitening ) = RM300 (Esthetic market price RM500 - RM1000)[1amp + Injection]
KAEDAH SUNTIKAN : DI OTOT PINGGUL  (IM)

Servis oleh seorang jururawat yg bertauliah dan mempunyai lesen untuk membuat suntikan. Dijamin tak akan sakit.

Dont worry kaedah ini hukumnya adalah Harus/halal.

untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi kami / sms/whatsapp : 012 373 2748 (ayu) 012 272 4464 (CT) atau email ke : miracleinspiration@gmail.com

Blog :http://miraclesalon.blogspot.com/
Facebook : https://www.facebook.com/MiracleInspiration

NanoV Produk Yang Terbaru

NANO V SKINCARE STARTER PACK

KULIT WAJAH SEMPURNA SERING DIDAMBAKAN SETIAP WANITA.REJIM PERAWATAN WAJAH DARI SERBUK EMAS TULEN 24K & STEM CELL DIFORMULASI DARI PERANCIS MAMPU MEMBANTU ANDA MENANGANI MASALAH KULIT WAJAH DALAM HANYA 1 MINGGU. SEINDAH IMPIAN RAHSIA AWET MUDA,ANJAL CERAH DAN GEBU



GLUTA V COLLAGEN (RM128/SM  RM138/SS)

GLUTA V COLLAGEN +SWISS APPLE STEM CELL BEAUTY DRINK adalah produk minuman tambahan khas untuk wanita-wanita yang mementingkan kesihatan & kecantikan dalaman dan luaran.Gabungan formulasi stem sel epal phytocelltec dari Switzerland dengan kolagen marin,L-glutathione serta buah-buahan & herba terpilih mengandungi khasiat & nutrien yang sangat tinggi disatukan dalam satu botol.Minuman supplemen luar
biasa ini meransang pertumbuhan fungsi sel tisu yang sedia ada dan megaktifkan sel-sel lama yang rosak.Ia juga memberi manfaat terbaik untuk kesihatan tubuh badan.Temui 1001 rahsia yang terkandung didalamnya untuk kesempurnaan para wanita.GLUTA-V PLUS SWISS APPLE STEM CELL
15 IN 1 QUALITY INGRIDIENT . BEAUTIFUL RESULTS
FOR THE HEALTH & BEAUTY FOR ALL WOMEN
MARINE COLLAGEN
Kolagen yang berkualiti tinggi
Mengurangkan pori terbuka,kedutan & garis halus
Melembap,menghaluskan kulit & meningkatkan tahap ketegangan kulit
Mencegah dari pigmentasi & tona lebih sekata
Mengalakkan kuku kuat & rambut bersinar
L-GLUTATHIONE
Melindungi kulit daripada kerosakan kolagen
Mencegah pembentukan melanin gelap sekali gus berfungsi sebagai ejen pemutih
Meningkatkan imunisasi badan, mencegah barah & anti penuaan
Meneutralkan radikal bebas & memulihkan sel kulit rosak
Membersih organ dalaman & mencantikkan kulit
SWISS APPLE STEM CELL Phytocelltec Malus Domestica™
Epal dari Switzealand yang dapat melambatkan proses penuaan dalaman & luaran
Menganjal,melembap & mencerahkan kulit
Menguatkan folikel rambut & mengurankan keguguran rambut
Mengurangkan selulit,meransang sistem imun dalam badan
Meningkatkan kecerdasan dan prestasi mental
BIRD NEST
Membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah (diabetes)
Menangani Batuk Kronik, Asma dan Penyakit Hati
Menurunkan Kolesterol & Membantu Penyakit Darah Rendah
Melancarkan sistem pencernaan
Merawat Eczema, Jerawat & Pelbagai Penyakit Kulit
PINEBARK
Melindungi kulit serta mencegah kerosakan pramatang
Memulih dan mengaktifkan sel-sel tubuh
Mencantikkan dan memutihkan kulit
Menurunkan kolestrol dalam tubuh
ASTAXANTHIN
Mencegah pembentukan jeragat
Mengurangkan tekanan darah tinggi
Melindungi kulit dari sinaran UV
Melembap,melembut serta menyegarkan kulit
ACAI BERRY
Mengandungi Omega-3,6 & 9 yang baik untuk menurunkan paras kolestrol.
Mengandungi antioksida yang tinggi mampu meningkatkan daya ingatan
Melancarkan peredaran darah & memudahkan pusingan haid
Menguatkan gigi & kuku & memmbantu proses penghadaman
Melambatkan proses penuaan,melegakan sakit sendi & awet muda
GARCINIA CAMBOGIA
Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori.
Membakar lemak berlebihan dengan pantas
Mengawal nafsu makan
Mengempiskan perut buncit
PUERARIA MIRIFICA
Mencantik & menegangkan bentuk payu dara dan punggung
Merapatkan bahagian intim dan otot rahim wanita
Menstabilkan hormon estrogen
Membantu memulihkan daya ingatan & menangani masalah sukar tidur
Menghitamkan & melebatkan rambut
ROSELLE STEM CELL
Anti penuaan mengandungi vitamin C yang tinggi
Mengatasi masalah stress
Masalah berdengkur
Merawat luka dalaman & luaran
GREEN TEA
Menggalakkan pembakaran lemak& turunkan berat badan
Menguatkan sistem kekebalan tubuh melawan penyakit
Merawat sakit kepala dan kemurungan
Mengekalkan kecergasan memori atau fungsi otak
GRAPE SEED (BIJI ANGGUR)
Membantu meningkatkan kekuatan dan keanjalan salur darah
Menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
Mengurangkan gangguan ketahanan sistem tubuh untuk wanita yang hampir menopous
Meneutralkan bahan radikal bebas
Mencantikkan kulit dengan pembentukkan tisu
MANGOSTEEN (MANGGIS)
Membantu sistem limfa
Mencegah kerosakan DNA
Membantu mengatasi gastric & penyakit asid refluks
Membantu menyembuhkan luka & kurangkan tentangan insulin
POMEGRANATE (DELIMA MERAH)
Melancarkan peredaran darah
Menguatkan sistem pertahanan badan
Menyihatkan jantung & usus
Mencegah daripada pelbagai penyakit kronik
KACIP FATIMAH
Melancarkan proses kelahiran & Mengembali kecergasan selepas bersalin
Membantu masalah keputihan & mengurangkan sakit sengugut
Membantu pengecutan rahim
Membantu membuang angin dalam badan
 

V BUST FLUID (RM75/SM  RM80/SS)

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA
Memiliki payudara yang anjal & tegang menjadikan wanita kelihatan lebih menarik dan yakin tanpa mengira usia.Walau bagaimanapun bukan semua wanita memiliki saiz payudara yang diidamkan secara semulajadi.
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH INI?
-payudara rata atau pertumbuhan kurang sempurna
-payudara kendur akibat kelahiran anak & penyusuan

-pengecutan payudara akibat penurunan berat badan secara mendadak atau putus haid
-kulit kasar dan warna pudar de sekitar payudara

V bust fluid adalah solusi untuk anda dengan PUSH UP FORMULA membantu mencantikkan dan membesarkan payudara secara efektif.Sapukan 2x sehari dengan putaran membulat dan rasai perbezaannya


VITAMIN C + SERUM (RM50/SM  RM55/SS)

VITAMIN C SERUM RM50 SM RM55 SS
Nano-V Vitamin C + Serum dengan Activated Vitamin C akan memberikan tenaga kepada kulit anda dengan memperbaiki kulit yang rosak,mengurangkan garis-garis halus serta kedutan dan tekstur kulit lebih sekata. Serum dengan campuran tumbuhan organik bersertifikat dapat meningkatkan pengeluaran kolagen, menganjalkan kulit dan bersifat anti oksidan dengan penyerapan sempur


na memberikan manfaat yang optimum.
Penggunaan: Kegunaan malam selepas mencuci muka dan toner.Ratakan di seluruh muka dan leher, jauhi dari mata. Untuk kesan yang lebih ketara diikuti bersama ampoule.Sesuai untuk semua jenis kulit. 


VITA C MOISTURISER (RM69/SM  RM72/SS)
 Vita C RM 69 SM RM72 SS

Formulasi dari Perancis ianya diperkaya dengan ekstrak mulberry yang dapat menghindari wajah dari kering serta dapat mengawal pigmentasi di wajah.


24K GOLD BB CREAM (RM50/SM  RM55/SS)

NANO-V GOLD BB CREAM SPF 35 DENGAN 3D EFFECT
RM50 SM | RM55 SS

Sesuai untuk semua jenis kulit
Kombinasi 10 ekstrak, vitamin,kolagen & enzim
Gantian bedak asas
tidak berminyak sepanjang hari.
Dapat melindungi cela kulit & merawat.
Dimana sahaja tidak kira masa.
Nano teknologi
Mencerah & melembapkan kulit
Tahan sehingga 10 jam

24K GOLD MASK (RM50/SM  RM55/SS)
 24K GOLD MASK (KULIT NORMAL & PIGMENTASI)
RM50 SM | RM55 SS

24K BLACK GOLD MASK (KULIT BERJERAWAT & BERMASALAH)
RM50 SM | RM55 SS

RAWATAN KETIKA TIDUR CERAH,TEGANG & BERSERI
Masker serum rumusan ajaib emas 24k ini dapat
menyerlahkan aura kecantikan ratu dalam hanya
sekali pemakaian,Ia dapat menyingkirkan toksin di
dalam kulit,melancarkan peredaran darah serta
mengurangkan parut & jerawat.Digunakan 2X seminggu
memberikan kesan yang menakjubkan setelah
penggunaannya.
,MESTI CUBA !!
 

OXYGEN CREAM (RM 69/SM  RM72/SS)
 OXYGEN CREAM RM69 SM RM72 SS
Krim ini membekalkan oksigen kepada kulit wajah mendorong kulit untuk bernafas,formulasi anti stress dapat melembapkan kulit wajah 24 jam.Boleh digunakan siang dan malam sesuai untuk semua jenis kulit.




24K GOLD CLEANSER (RM 69 BIG SIZE) (RM39 SMALL SIZE)

24K GOLD CLEANSER - RM69SM / RM75 SS (BIG SIZE)

24K GOLD CLEANSER - RM39SM / RM45 SS (SMALL SIZE)

Pencuci wajah dari gabungan mentimun dan Emas. Menjadikan kulit lebuh halus,lembut dan lebih anjal.




V INTIMATE SERIES
V INTIMATE WASH (RM29/SM  RM35/SS)
V INTIMATE SERUM HOT!! (RM48/SM  RM52/SS)
    



V TONER (RM59 BIG SIZE) (RM35 SMALL SIZE)
V TONER RM59 SM RM65 SS (BIG SIZE)
V TONER RM35 SM RM40 SS (SMALL SIZE)

Penyegar wajah muka tanpa alkohol yang lembut menghilangkan segala sisa kotoran,kulit lebih segar,halus dan berseri.Ia juga mempebaharui serta memperbaiki sel-sel kulit dengan cepat.

Cara:Oleskan sejumlah kecil v toner ke atas kapas muka dan ratakan seluruh wajah selepas mencuci wajah dengan sabun 24k gold.


24K BLACK GOLD MASK (RM50/SM  RM55/SS)
 24K BLACK GOLD MASK (PEEL OFF) RM50 SM RM55 SS

Masker serum rumusan ajaib emas 24k ini dapat
menyerlahkan aura kecantikan ratu dalam hanya sekali
pemakaian.Ia dapat menyingkirkan toksin di dalam kulit,

... melancarkan peredaran darah serta mengurangkan parut
& jerawat.Digunakan 2 X seminggu memberi kesan yang
menakjubkan setelah pengunaannya.MESTI CUBA!!
 

24K MULTIVITAMIN SCRUB (RM45/SM  RM50/SS)
 24K MULTI VITAMIN SCRUB (RM45 SM RM50 SS)

Scrub wajah anda 2 kali seminggu dapat menhilangkan bintik hitam serta sel kulit mati ,di perkaya dengan emas 24k ,vitamin C E dan pro Vitamin B5 .Wajah anda halus ,segar dan berseri.


PERFECT GLOW (RM45/SM  RM50/SS)



24K BIO GOLD ESSENCE (RM55/SM  RM60/SS)
 24K BIO GOLD ESSENCE ( SERUM NANO EMAS)
RM55 SM | RM60 SS
Dari daun emas murni 24K membantu

untuk melambatkan penyingkiran kolagen
mencegah kulit kendur, melindungi kulit
terhadap kesan pencemaran
& sinar UV yang boleh merosakkan kulit.
Emas mampu mempercepatkan
proses regenerasi aktif untuk kulit sihat,cerah
anjal serta mengurangkan garis halus dan
kedutan

PURIFYING ESSENCE HOT!! (RM55/SM  RM60/SS)
 PURIFYING ESSENCE RM55 SM RM60 SS

Esen khas yang di formulasi untuk kulit berjerawat & bermasalah .Dapat mengecut jerawat & memudarkan parut jerawat.

Cara penggunaan:
Sapukan di tempat yang berjerawat sahaja dan biarkan ianya meresap.Boleh di gunakan sekerap yang mungkin sehingga jerawat mengecut.



STARTER PACK (RM150/SM  RM160/SS)
 STARTER PACK FOR ALL SKIN TYPES....

KULIT WAJAH SEMPURNA SERING DIDAMBAKAN SETIAP WANITA.REJIM PERAWATAN WAJAH DARI SERBUK EMAS TULEN 24K & STEM CELL DIFORMULASI DARI PERANCIS MAMPU MEMBANTU ANDA MENANGANI MASALAH KULIT WAJAH DALAM HANYA 1 MINGGU. SEINDAH IMPIAN RAHSIA AWET MUDA,ANJAL CERAH DAN GEBU
.

24K GOLD SOAP (RM56/SM  RM60/SS)
24K GOLD SOAP - RM56 SM RM60 SS

Sabun hablur emas yang diberi nama 24K GOLD SOAP dihasilkan dengan menggunakan kaedah nano-teknologi dimana telah di uji secara klinikal nano emas kompleks yang 1000 kali lebih halus dan penyerapan lebih sempurna.Ia juga diperkaya dengan serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit dan bersifat anti oksidan.Sabun hablur emas tulen 24 K dapat membantu meng

urangkan kedutan,
garis-garis halus,anti pigmentasi, mencerah dan melembap sekaligus merawat kulit wajah menjadikan anda sentiasa berseri dan bersinar. Sabun ini juga sesuai juga untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat kerana ia dirumus khas untuk semua jenis kulit.Cuma mereka yang bermasalah jerawat tidak perlu mengurut muka semasa mencuci.
KEGUNAAN:
Gosok sabun hingga keluar buihnya dan dengan lembut urut muka dengan putaran membulat,biarkan selama 2minit dan bilas bersih.
Nota: Sesuai Untuk semua jenis kulit lelaki dan wanita.
FAEDAH & KEBAIKAN SABUN HABLUR EMAS 24K :
Mengekalkan keremajaan kulit
menganjalkan kulit wajah
Memperbaiki sel-sel kulit yang rosak
Melindungi dari sinaran UV
Mengatasi masalah bengkak di bawah mata
Tona lebih sekata
Kulit lebih lembut dan halus
Mencegah dari radikal bebas
Mencegah penuaan pra-matang
Memberi Kolagen pada wajah
Membaiki kulit kendur
Mengurangkan radang kulit
Menegangkan kulit secara semulajadi
Memperbaharui sel- sel kulit
Bertindak sebagai penghalang sinaran matahari secara semulajadi
Anti pigmentasi
Anti Jerawat
Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih
Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
Wajah Cerah,Anjal,Gebu,Berseri dan bersinar